• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pikantní segedínek
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní segedínek

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní segedínek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřové maso
    • 1
      balíček kysané zelí
    • slunečnicový olej
    • 2
      cibule
    • 1
      ks klobása
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • masox
    • kmín
    • 2
      lžička červená paprika
    • pepř mletý
    • sůl
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Do rozpáleného oleje vložíme na kostky nakrájené maso a dobře opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vsypeme asi 2 lžičky červené papriky, pepř, sůl a kmín. Promícháme, podlejeme studenou vodou, vhodíme kostku masoxu a pod poklicí dusíme.
2
Až je masíčko měkké, přidáme nakrájenou klobásku a zelí, které jsme si mezitím uvařili zvlášť. Nakonec zahustíme zakysanou smetanou a přidáme špetku majoránky. Pokud by se zdál gulášek málo hustý, lze jej zahustit moukou, kterou jsme si rozmíchali v trošce vody. Jako příloha je vhodná klasika - knedlík, ale my to máme nejraději s chlebíčkem a pivíčkem :o)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní vepřové na zázvoru - dušené

Pikantní vepřové na zázvoru - dušené

Pikantní květákový salát

Pikantní květákový salát

Dědova pikantní směs

Dědova pikantní směs

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 26. 6. 2013 19:58

    ...klobásu doporučuji pikantní a paprikovou :-P ...

  • girlska
    girlska | 24. 6. 2013 18:54

    Ještě jsem přiadala cukr, dobré je to, za 1.

  • Jakub | 3. 10. 2012 09:52

    Perfektni jen krom klobasky je v tom i dobre nakrajena debrecinka mnam

  • Jarda | 27. 1. 2012 17:59

    Pikantní segedínek - naše oblíbené jídlo. Tenhle je pikantní jenom v názvu...

  • nnln | 15. 5. 2011 11:16

    děláme doma stejně, nepřidávám ale masox a majoránku, jen bobkový list a kysanou smetanu dávám až na talíř. Dnes jsem přidala i kousek strouhaného zázvoru, segedin je trochu pikantnější. Dávám 1 a přidávám foto.

  • Lily Bily | 22. 8. 2006 12:41

    Nebylo doma moc masa,tak jsme dali více klobásy a bylo to moc dobré.Jedli jsme to s rohlíkama,možná je to pro někoho divné,ale my můžeme rohlíky ke všemu,i k polívce.

  • Anonym | 1. 5. 2006 12:27

    Dnes jseme to uvařili,povedlo se,je to moc dobré a pokud se tam nedá žádná mouka a jen smetana-dá se to zařadit do receptů na dělenou stravu.Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Klobása Kmín Kysané zelí Majoránka Masox Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Alfédovy panenky

Alfédovy panenky

Vyprošťovací česnečka

Vyprošťovací česnečka

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Tvarohové koláče

Tvarohové koláče

Fazolky s kari rýží a masovými nudličkami - rychle a chutně

Fazolky s kari rýží a masovými…

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Lívance s cukrem a skořicí

Lívance s cukrem a skořicí

Margot řezy ....Danča

Margot řezy ....Danča

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

418
Máslové řízky
Máslové řízky
378
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
258
Dýňová tortila
Dýňová tortila
40
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
23
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Modelka Bezděková skončila v slzách: Zpackala moderování!

Modelka Bezděková skončila v slzách: Zpackala moderování!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Další doporučené recepty:

Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Pikantní salát s čočkou
Pikantní salát s čočkou
Pikantní sendvič
Pikantní sendvič
Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Pikantní smažené tvarůžky
Pikantní smažené tvarůžky
  • Recepty.cz
  • Pikantní segedínek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact