• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pikantní segedínek
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní segedínek

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní segedínek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřové maso
    • 1
      balíček kysané zelí
    • slunečnicový olej
    • 2
      cibule
    • 1
      ks klobása
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • masox
    • kmín
    • 2
      lžička červená paprika
    • pepř mletý
    • sůl
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Do rozpáleného oleje vložíme na kostky nakrájené maso a dobře opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vsypeme asi 2 lžičky červené papriky, pepř, sůl a kmín. Promícháme, podlejeme studenou vodou, vhodíme kostku masoxu a pod poklicí dusíme.
2
Až je masíčko měkké, přidáme nakrájenou klobásku a zelí, které jsme si mezitím uvařili zvlášť. Nakonec zahustíme zakysanou smetanou a přidáme špetku majoránky. Pokud by se zdál gulášek málo hustý, lze jej zahustit moukou, kterou jsme si rozmíchali v trošce vody. Jako příloha je vhodná klasika - knedlík, ale my to máme nejraději s chlebíčkem a pivíčkem :o)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní vepřové na zázvoru - dušené

Pikantní vepřové na zázvoru - dušené

Pikantní kuře v rajčatech a cibuli

Pikantní kuře v rajčatech a cibuli

Dědova pikantní směs

Dědova pikantní směs

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 26. 6. 2013 19:58

    ...klobásu doporučuji pikantní a paprikovou :-P ...

  • girlska
    girlska | 24. 6. 2013 18:54

    Ještě jsem přiadala cukr, dobré je to, za 1.

  • Jakub | 3. 10. 2012 09:52

    Perfektni jen krom klobasky je v tom i dobre nakrajena debrecinka mnam

  • Jarda | 27. 1. 2012 17:59

    Pikantní segedínek - naše oblíbené jídlo. Tenhle je pikantní jenom v názvu...

  • nnln | 15. 5. 2011 11:16

    děláme doma stejně, nepřidávám ale masox a majoránku, jen bobkový list a kysanou smetanu dávám až na talíř. Dnes jsem přidala i kousek strouhaného zázvoru, segedin je trochu pikantnější. Dávám 1 a přidávám foto.

  • Lily Bily | 22. 8. 2006 12:41

    Nebylo doma moc masa,tak jsme dali více klobásy a bylo to moc dobré.Jedli jsme to s rohlíkama,možná je to pro někoho divné,ale my můžeme rohlíky ke všemu,i k polívce.

  • Anonym | 1. 5. 2006 12:27

    Dnes jseme to uvařili,povedlo se,je to moc dobré a pokud se tam nedá žádná mouka a jen smetana-dá se to zařadit do receptů na dělenou stravu.Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Klobása Kmín Kysané zelí Majoránka Masox Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový kuba

Bramborový kuba

Oříškové rohlíčky

Oříškové rohlíčky

Sýrová roláda IV.

Sýrová roláda IV.

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy IV.

Slovenské rohlíky

Slovenské rohlíky

Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

Naložený hermelín s olivami

Naložený hermelín s olivami

Lehké bylinkové máslo

Lehké bylinkové máslo

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

25
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
22
Francúzska cibuľová polievka
Francúzska cibuľová…
22
Pečená sýrová cuketa
Pečená sýrová cuketa
20
Dvoubarevný roládový dort se smetanovým krémem
Dvoubarevný roládový…
19
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní pomazánka z avokáda
Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou
Pikantní salát s čočkou
Pikantní salát s čočkou
Pikantní sendvič
Pikantní sendvič
Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Pikantní smažené tvarůžky
Pikantní smažené tvarůžky
  • Recepty.cz
  • Pikantní segedínek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact