Přísady na marinádu promícháme metličkou a směsí potřeme osolené filety (už samotná marináda je slaná, tak solit opatrně). Necháme v chladu hodinu odležet a poté opékáme po jedné straně na rozpáleném oleji. Obrátíme, posypeme strouhaným sýrem a zvolna dosmažíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Joska
|20. 10. 2016 13:00
Dnes vyzkoušeno,je to moc dobré a rychle hotové :-)
Joska
|20. 10. 2016 13:00
Dnes vyzkoušeno,je to moc dobré a rychle hotové :-)
hanka
|17. 5. 2015 18:06
0 lžice hořčice? =-O
Petra Svacinková
|22. 5. 2008 12:49
Vynikající recept. Já to vyzkoušela bez sýra a byla to mňamka i tak. Doporučila bych samotná filé nesolit vůbec, ta marináda na to opravdu stačí
11AA -
|27. 7. 2007 23:26
Z mražených filet to není problém. Je dobré je předem nechat rozmrazit (asi je lepší přirozeně, ne v mikrovlnce). Jen si dejte pozor, aby to byly filety v jednom kusu, ty co jsou slisované z více malých kousků se pak rozsýpají.
Renata
|14. 7. 2007 23:41
Kupuji jenom mražené rybí filé. Recept bych chtěla vyzkoušet. Jenomže mám obavy, že mražené filé se za hodinu rozmrazí a bude jak bláto. Prosím, poraďte. Děkuji.