Filé okořeníme, houby očistíme a cibuli nakrájíme na půlkolečka.
2
Na dno zap. mísy klademe střídavě. cibuli, houby, rybu a končíme cibulí a houbama. Klademe těsně na sebe. Nakonec zalejeme šlehačkou do které zamícháme chilli. Může být čerstvá, nebo i sušená. Zapékáme zakryté asi 20 min a bez poklice ještě 10 min., až má pokrm zlatavou barvu.
3
Výborné s bramborovou kaší, nebo vařeným bramborem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
arkana
|22. 5. 2014 02:47
Výborný recept. Místo worchestrovské omáčky, kterou jsem neměl po ruce, jsem smíchal smetanu s dijonskou hořčicí a houbovou omáčkou. Skutečná dobrůtka :-)
Buchy
|10. 4. 2008 16:41
Zapoměla jsem ještě napsat, že lze dělat i mikrovlnce ( kratší dobu ) a potom dát pod gril pro zlatavou kůrčičku. Buchy
Anonym
|4. 4. 2008 11:51
Z pangasa jsem to dělal a bylo to žůžo.Dospod jsem dala cibuli a přidala porek a trochu mrkve.Na to žampiony a nakladla zmrzlého okořeněného grilovacím kořením pangase.To všechno jsem pokryla tenounkými plátky libové anglické.do rohů kousíček másla a upekla.Ani sýr ani smetanu jsem nedala.S bramborem výborné.PS
Jana Remková
|3. 4. 2008 12:43
No,hups a je tady tip na nedělní oběd.Mám plný mražák filetů s pangasia,tak snad mohou být tady na tu přípravu ryb.Děkuji za recept a k hodnocení se vrátím po konzumaci.Jana