Moc dobré. Sice jsem použila hodně ostrý kečup a pak to ve výsledku dost pálilo, tak jsem to zjemnila zakysanou smetanou a už to bylo akorát ;o)
Je to vynikajúce. Všetkým chutilo. akurát som dal nie celom rozmrazené filé, tak to netrebalo podlievať :-) super recept
no byla to bašta..to nove koření tomu dá šmak :-)
tak zatím ještě peču,ale už ted to voní úžasně :-)myslím, že to bude diobrůtka
Dělala jsem o víkendu k obědu a mile mě to překvapilo. Použila jsem tresku a byla pikantní tak akorát, zkrátka dobrunké.
Je to výborné,ale trochu jsem to obměnil.Místo kečupu jsem dal čertovskou omáčku(je to vlastně ostrý kečup se zeleninou) a zůstalo mi pár žampionů tak jsem je tam vrazil taky.
Delam neco podobneho,k cibuli jeste pridam rajcata a kdyz mam syr,posypu pred koncem syr.Ale opravdu neni potreba.Je to fakt dobry,muj 5lety syn to miluje,i kdyz pro nej nedavam horcici.A pro usporu spinaveho nadobi,pecu zaroven brambory.Ale je to dobry i s chlebem.