Osolené porce rybího filé dáme do pekáčku, "pocákáme" olejem, potřeme kečupem a hořčicí, přidáme nové koření + pepř a navrch hustě zasypeme cibulí nakrájenou na kolečka a dáme do trouby. Jakmile se začne péci, podlijeme trochou vařící vody a během pečení poléváme vypečenou šťávou. Vznikne zahoustlá hmota podobná omáčce.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Iva Maturová
|13. 12. 2008 12:17
Moc dobré. Sice jsem použila hodně ostrý kečup a pak to ve výsledku dost pálilo, tak jsem to zjemnila zakysanou smetanou a už to bylo akorát ;o)
Flu5ky P
|7. 2. 2008 20:17
Je to vynikajúce. Všetkým chutilo. akurát som dal nie celom rozmrazené filé, tak to netrebalo podlievať :-) super recept
Ivča
|4. 7. 2006 10:05
no byla to bašta..to nove koření tomu dá šmak :-)
Ivča
|29. 6. 2006 12:42
tak zatím ještě peču,ale už ted to voní úžasně :-)myslím, že to bude diobrůtka
Markéta
|23. 5. 2006 12:12
Dělala jsem o víkendu k obědu a mile mě to překvapilo. Použila jsem tresku a byla pikantní tak akorát, zkrátka dobrunké.
Zdeněk Bezručka
|21. 10. 2005 12:13
Je to výborné,ale trochu jsem to obměnil.Místo kečupu jsem dal čertovskou omáčku(je to vlastně ostrý kečup se zeleninou) a zůstalo mi pár žampionů tak jsem je tam vrazil taky.
iva p
|18. 7. 2005 15:29
Delam neco podobneho,k cibuli jeste pridam rajcata a kdyz mam syr,posypu pred koncem syr.Ale opravdu neni potreba.Je to fakt dobry,muj 5lety syn to miluje,i kdyz pro nej nedavam horcici.A pro usporu spinaveho nadobi,pecu zaroven brambory.Ale je to dobry i s chlebem.