• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní rizoto
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní rizoto

autor: MishaAtherton
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní rizoto
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks krůtí řízek nebo kuřecí, 2-3
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks celer stopky
    • 5
      ks chilli papričky 4-5
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce slunečnicový olej
    • 100
      g sýr
    • 1
      lžička tabasco
    • 1
      balíček vaječná rýže Pilau

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi si rozehřejeme olej a osmahneme nakrájenou cibuli, česnek, chilli papričky a celer. Přidáme na malé kousíčky nakrájené maso, které bylo předem naložené v oleji a chilli koření. Pokapeme worchester omáčkou a ochutíme solí a pepřem. Mezitím si uvaříme vaječnou rýži. Když je vše hotové, důkladně promícháme a podáváme posypané strouhaným sýrem a pokapané tabascem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Rizoto s vepřovou konzervou

Rizoto s vepřovou konzervou

Houbové rizoto s kuřecím masem

Houbové rizoto s kuřecím masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarda | 27. 1. 2012 17:43

    P. Michaela, v Anglii se používá worchester? V Europě se používá worcester...

  • jitka horakova | 1. 11. 2009 23:48

    Dekuji za recept, moc chutnal! Akorat jsem nenasla vajecnou ryzi od Dr. Oetkera (ale dle me vajecna ryze je ryze s vajickem) a pojem Pilau v cestine Pilaf nebo také pilav je jídlo, kde tvoří základ rýže nebo pšenice (bulgur).Většinou se osmaží na oleji a potom vaří v kořeněném bujónu. Je spousta druhů pilafů, záleží na tom, v které zemi se vaří, může obsahovat různé příměsi - zeleninu, ovoce, různé druhy masa a nesmí chybět koření.A jeste musim podotknout, ze kari neni anglicky vynalez. Kari znamena "smes koreni" ale anglicane skoro kazde indicke omacce rikaji kari (neboli curry) a je to v anglii nejoblibenejsi jidlo, vetsinou zjednoduseny recept puvodni indicke kuchyne. Dobrou chut!

  • Michaela Atherton | 30. 5. 2006 10:57

    Ta ryze je od Dr.Oetker, tak by se snad mela dostat i v cechach. Ale videla jsem ji prodavat i pod spoustou jinych docela znamych znacek. Takove Tesco prodava spoustu potravin ze zahranici. Hledala bych to pod indickou kuchyni. I kdyz kdovi... to, ze cela indicka kari kuchyne je v podstate anglicky vynalez mi bylo receno teprve nedavnou a porad tomu neverim.

  • Airan | 29. 5. 2006 13:54

    O vajecne ryzi slysim poprve, prodava se v Cesku?Jinak recept se mi libi, je to trosku jine nez jsme zvykli:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Česnek Chilli papričky Cibule Krůtí řízek Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Sýr Tabasco Vaječná rýže Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí kysané zelí

Domácí kysané zelí

Vepřové s cibulí na černém pivu

Vepřové s cibulí na černém pivu

Kaldoun

Kaldoun

Cizrnové kari

Cizrnové kari

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a sejkorami

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…

Hruškové šátečky se skořicí

Hruškové šátečky se skořicí

Světlý piškotový korpus

Světlý piškotový korpus

Pečený květák s kari

Pečený květák s kari

Nakládané masové kostky dušené na cibuli

Nakládané masové kostky dušené na…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

279
Chia dezert z červeného pomeranče
Chia dezert z červeného…
109
Škubánky s mákem a švestkovou omáčkou
Škubánky s mákem a…
55
Křehký koláč s krémem a hruškami
Křehký koláč s krémem a…
49
Vepřová žebírka na asijský způsob
Vepřová žebírka na…
36
Cuketová čína 3
Cuketová čína 3

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Jágrova Dominika Branišová: Vyhazov z Novy!

Jágrova Dominika Branišová: Vyhazov z Novy!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Pikantní rizoto
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact