Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana
|6. 9. 2006 01:05
Pavel má zřejmě rád ostřejší,já bych to riskla.Taky můžu pálivky.
Jarka
|5. 9. 2006 20:32
právě jsem dodělala tutu směs ale s malými úpravami, nedala jsem tam celý balíček pepře-pouze půl, namlela jednu čili papričku, dochutila podravkou, a té hořčice by nemuselo být tolik, měla jsem pocit, že to maličku zhořklo. A toho oleje jsem taky nedala 1/2 l, ale jen trochu. I s takovouto úpravou je to ostré až dost, ovšem záleží na chuti. Docela bych si dovedla představit do této směsi namlít pečené vepřevé maso.
Airan
|4. 9. 2006 16:37
Az na mnozstvi pepre, verim, ze je to vynikajici:-)
Ivana Přikrylová
|4. 9. 2006 10:34
Čím to dochucujete? Jen solí (není napsaná)? Opravdu celý sáček pepře, není toho trochu moc?