Naklepané řízky osolíme a naložíme do směsi, kterou připravíme smícháním všech uvedených ingrediencí. Maso necháme odležet do druhého dne. Usmažíme v rozpáleném oleji.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Alena Loskot
|10. 12. 2005 05:00
Ale, Vasku,to snad ne,a kde v Australii zijes,jestli se mohu zeptat.Byl jsi se podivat v nejakem supermarketu? Treba Safeway, Coles,Bi-lo,atd.Najdes tam vse,jen si vybrat.Ahoj
Jitka Malinova
|9. 12. 2005 13:42
Pro p. Vaška, solamyl je bramborový škrob v prášku, majolka se prodává - vaječná majoneza, vyrábí se tak že se zamixují vaječné žloutky do oleje.
VASEK
|9. 12. 2005 12:27
SOLAMYL aMAJOLKA...coto je ?Ziju v Australii a takove dobroty tu nejsou