lžička
paprika - sladká
mletá (nebo papriková vegeta)
1
lžička
mletý kmín
sůl
Postup přípravy receptu
1
Hermadur nakrájíme na kostičky, dáme do misky a utřeme dohladka se změklým máslem a lučinou. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a koření. Podle chuti osolíme. Mažeme na topinky, nebo na plátky čerstvé bagety.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
zdena vlková
|12. 2. 2014 11:44
Je to Hermelín spojený s Romadúrem ,bílou plísní na povrchu,oranžová krabička.
Anonym
|26. 1. 2008 13:17
ty pico zasrana ty neznas hermadur
Kuchařka on-line
|17. 1. 2005 12:32
Hermadur - plísňový sýr s typickým aroma, zrající na povrchu. K vidění zde http://www.multimarket.cz/?shopID=MM001&pg=productDetails&productID=2;0134006
Jana Wernischova
|17. 1. 2005 11:55
Co je to Hermadur ? Není to jen nějaká "krajová specialita"? Chodím nakupovat potraviny častěji než je mi milé, sýrů máme velkou spotřebu, ale znám jen Romadur a Hermelín - a tohle bude zřejmě nějaká kombinace......