Český salám se stále dělá. Např. v Bechyni u Tábora je k dostání. Je lepší než gothaj, je jemnější, nepaprikovaný. Vozím si ho odtud do Prahy.
Salam je gothaj. Cesky uz nedelaji.
Děkuji Vám paní Jano! U nás na Moravě jsem takový název salámu bohužel ještě neslyšela. ale koupím si teda Gothaj nebo Junior a vyzkouším tu pomazánku. Ještě jednou dík. A brzy napište zase nějaký Váš zajímavý recept!
Lenko, jestli u vás není k dostání český salá, což je podle mě nejznámější měkký salám, alespoň u nás na Vysočině, chtěl gothaj.
CHtěla bych se zeptat Jiřího na ten český salám - ještě jsem takový neviděla, kde se dá koupit. A nebude ta pomazánka moc řidká. když je tam jenom salám bez vajec nebo bez brambor?
Bylo to výborné!
Vyborneeee!!!