Salám, okurku, cibuli umeleme, přimícháme majonézu a tuto směs přidáme do vychladlého nálevu. Je to vynikající pomazánka. Nejlíp chutná na chlebíčkách s polosuchým nebo suchým salámem. Ale dá se jíst i s rohlíkem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana
|8. 11. 2007 17:36
Český salám se stále dělá. Např. v Bechyni u Tábora je k dostání. Je lepší než gothaj, je jemnější, nepaprikovaný. Vozím si ho odtud do Prahy.
Jiří Penzeš
|4. 10. 2005 19:00
Salam je gothaj. Cesky uz nedelaji.
Lenka Vachutková
|27. 4. 2005 13:13
Děkuji Vám paní Jano! U nás na Moravě jsem takový název salámu bohužel ještě neslyšela. ale koupím si teda Gothaj nebo Junior a vyzkouším tu pomazánku. Ještě jednou dík. A brzy napište zase nějaký Váš zajímavý recept!
Jana Tichá
|26. 4. 2005 12:53
Lenko, jestli u vás není k dostání český salá, což je podle mě nejznámější měkký salám, alespoň u nás na Vysočině, chtěl gothaj.
Lenka z
|26. 4. 2005 11:37
CHtěla bych se zeptat Jiřího na ten český salám - ještě jsem takový neviděla, kde se dá koupit. A nebude ta pomazánka moc řidká. když je tam jenom salám bez vajec nebo bez brambor?