nic horšího jsem nejedla.. sorry
Právě jsem dovařil a dojedl a musím říct, že to bylo fantastické!!! Jediné co jsem dělal trochu jinak - ale to dělám obecně, je pečení kuřete hodinu a třičtvrtě - masíčko se pak krásně rozpadá, po půl hodině bylo třeba podlít. Chutě se krásně prolínaly, vřele doporučuji, mnohem lepší než klasicky pečené kuře!!
hodne chuti na jedno kure, opakovat urcite nebudu, ale nic hrozneho to take nebylo
Dotaz byl smerovan na vsechny, kdo tento recept vyzkouseli. Takze dekuji za odpoved. Pokud nekdo postupoval jinak, uvitam vsechny rady. Dekuji.
Necím, na koho je směřován dotaz, ale pokud to mohu být já, tak jsem dala vyhřát troubu na 220 a když jsem vložila pekáč, stáhla jsem na 200. Takto jsem pekla cca 30 minut, poté maso otočila, opět přiklopila a pekla dál asi 15 minut. Pak zase otočila maslo, zesílila troubu asi na 250 a nechala asi 10 minut "zčervenat".
Jen jsem se chtela zeptat na kolik stupnu jste mela nastavenou troubu. Dekuji.
Hodně podobné Kuřeti na čtvrtek, které u nás doma milujeme, taky jsem přidala česnek, výborné, uvařila jsem brambory a společně se šťávou to byla pochoutka.
Podle zde uvedených rad jsem ubrala sojovky a přidala česnek a bylo to výborné. Vodu jsem do cibulové směsi nepřidávala, ale protože muž rád hodně šťávy, tak jsem při obracení kuřecí porce trochu podlila. Ale pokud vám jídlo nemusí plavat, jako jemu, není to ani třeba. Podávala jsem s rýží a moc jsme si pochutnali.
Kuřecí masíčko je vážně křehoučké, můžu tento recept vřele doporučit, pochutnala si na tom celá rodina :)
je to super
Bylo to výborné a určitě to ještě rodince uvařím. Příště ale přidám 1 stroužek česneku a uberu trochu tý sójový a worchestrový.
Mňam! Ostrá jídla já ráda a kuřátko můžu taky! To bude dobrůka! Určitě to vyzkouším!