Malinko jsem to vylepšil - jdyž došel vývar, podléval jsem pivečkem a na obalení jsemk donhladké mouky dal papriku sladkou i pálivou - cca 50 na 50. GOOD!!!
Už jsem ve fázi dopékání kůrčičky. Malinko jsem to vylepšil - když došel vývar na podlévání, dolil jsem to pivečkem a posypal pepřem. Na obalení jsem do hladké mouky použil papriku sladkou i pálivou - cca 50/50 %. Nádhera, vůně je cítit už přede dveřmi do domu.
Miluju ty recepty, kde autor píše dejte péct do trouby, ale už nezmíní na kolik stupnů a cca jak dlouho. Jsem začátečník, nikdy jsem nic v troubě nedělal, tak by bylo fajn pro nás začátečníky uvádet tyto základní podrobnosti. Děkuji.
Moje řeč...takhle vaří moje tchyně, vše chutná stejně - nedá se to jíst...Nesnáším tyhle sra*ky .... :'(
Dobry den. Chtela jsem se zeptat. Kolik vody mam dat na jeden masox? bojim se, aby to nebylo slane. a jeste jeden dotaz. Na kolik stupnu a cca na jak dlouho to mam pect? prechazim z plynu na horkovzduch. dekuji
Proč przníte skoro každé jídlo masoxem? Pak to má všechno podobné chutě.
Velice dobrý a jednoduchý recept :-) . Moc jsme si s přítelem pochutnali :-)
Výborné! Všichni hádali ingredience a nikdo neuhádl. Díky za oživení tradiční přípravy kuřecího masa. Doporučuji vřele všem.
Prosím o opravu v ingrediencích, určitě nepatří jeden stroužek česneku a u papriky chybí čeho 2. Na tři stehna jsem dala 7 stroužků česneku, utřela se solí. Je to vynikající recept.
Včera jsem si kuřátko udělali k obědu a bylo **DOKONALÉ **. Nestihla jsem naložit, česnek jsem naplácala všude, kam šel, i pod kůži a do pekáčku jsem dala najemno nakrájenou cibulku. Jednoduchý, ale naprosto dokonalý recept, dávám 1*.
Výborné! Akorát jsem kuře do česnuku naložila již den předem a chutnalo vážně skvěle!! Všem doporučuji!