Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marie L.
|1. 8. 2006 14:43
Tento nálev dělám běžně, ale z poloviční dávky. Ono je opravdu celkem 5 l tekutiny a na to nemám příslušně vlikou nádobu.Do horkého nálevu vkládám okurky nechám prohřát na teplotu těsně před varem, pak je naskládám do horkých sklenic, včetně kopru, zaliji horkým nálevem až po okraj a zavíčkuji. Už nesteriluji.Je to velice rychlé zavařování, okurky jsou křupavé a nekazí se.
Jarda
|1. 8. 2006 10:49
p. Lorencová díky za stručný a jasný recept (já ho pochopil na první pokus)
Hana Lorencová
|29. 7. 2006 09:48
Čemu v tomto receptu konkrétně nerozumíte? Zapomněla jsem uvést čím nálev do sklenic nalít?
emma
|28. 7. 2006 21:16
vy máte všechno tak divně popsané,paní Lorencová
Magda
|12. 7. 2006 11:06
Jak píše autor v komentáři tři a třičtvrtě litru.
Ivana Přikrylová
|11. 7. 2006 17:23
Taky z toho nejsem moc moudrá 4/4 je podle mě celý litr, to znamená 3 4/4 l vody je tedy celkem 4 l ?
Hana Lorencová
|11. 7. 2006 15:53
V receptu je množství vody chybně uvedeno, správně: 3 3/4 l (tři litry a tři čtvrtě).
Alice Gabrielová
|11. 7. 2006 14:14
Prosím upřesnit - kolik té vody do nálevu? Děkuji !