Tohle je recept z čínské kuchyně a mletý kmín tam prostě patří ;-)
Ahoj no já si neumím představit v okurkovém salátě kmín?
Gábino - já to pochopia, jak to má vypadat, jen jsem nevěděla, zda je tam jen efekt vzhledu, nebo jestli je tam i nějaký jiný efekt tohoto krájení... Jinak vypadat to může pěkně, to je jasný....
Simčo, řekla bych, že to má být takové silnější kolečko okurky, které je ještě nakrojeno podélně dvakrát, takže vlastně "trojkolečlko". snad jsem ti to objasnila. Myslím, že jsem podobný recept četla v čínské kuchařce.
Jo, tak to je přesně to, jak děláme okurkový salát doma. A někdy - jak jsem už jinde psala - posypu misku salátu sekanými ořechy. Stačí na jednu porci tak 3 - 4 ks ořechů a nožem na prkýnku najemno nasekat (nebo v pytlíku poválet a pomačkat válečkem na nudle...). Jen jsem neznala to "dvakrát nedokrojit a po třetí doříznout". K čemu to slouží? Nebo je to jen otázka zajímavého vzhledu? Díky za případnou odpověď někoho, kdo to zná.
Pikantní přeci neznamená jen pálivý. Tenhle salát dělávám a oproti klasickému sladkokyselému je chuťově výraznější, čerstvě mletý kmín dodá aroma i pikantní chuť. Vyzkoušejte. A hlavně nechejte dostatečně vypotit okurky, nesmí plavat.
V com je ten recept pikantný? My oblubujeme pikantné jedlá, ale tu nie je ani jeden produkt pikantný. Zabudli ste uviest nejakú zlozku, alebo sa pomýlili v názve?Dakujem.