Sýr podélně rozkrojíme a posypeme vším kořením. Dno sklenice do které budeme nakládat, posypeme taky kořením, vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a vložíme okořeněný sýr, který přikrijeme podelně nedokrojenými papričky. Toto zalijeme olejem a přikryjeme alobalem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
prcek
|10. 6. 2013 18:22
Ahoj, chci se zeptat, co jsem udělala špatně, po asi třech dnech, kdy jsem sýr naložila začal kvasit, nemá někdo nějaký nápad? sýr pak štípal na jazyku. :'(
Jarka O.
|9. 5. 2010 08:15
No, pochybuju, že jste ty hermelíny spořádal všechny naráz, takže tipuju, že ty spodní prostě byly víc uleželé. U těchto nakládaných věcí se nemá s konzumací příliš pospíchat.
Rozkrad Poklad
|8. 5. 2010 20:06
Nevím proč ale když jsem jedl ty hermelíny tak první dva byly hnusne a pak ke spodu jenom lepsí. Možná to je tím že čím více to jíte tím víc vám to chutná. Nebo nevím