Mrkev očistíme a nastrouháme na nejjemnějším "slzičkovém" struhadle (nedrtit v robotu sekacími noži, výsledek není chutný), přidáme majolku, sýr, prolisovaný česnek dle chuti, sůl a pepř. Vše promícháme a je to. Množství a poměr přísad si každý nakonec vychytá dle svého. Majolku a sýr je možné volit light.
2
Pomazánka je pikantní a vhodná na jednohubky, chlebíčky nebo s pečivem jako svačina.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hanka Veselá
|2. 3. 2008 19:57
Pomazánka je super, jen jsem si lámala hlavu s tím, co je "slzičkové struhadlo". Nakonec jsem to nastrouhala klasicky najemno a moc jsem si pochutnala. Vřele doporučuju...