Houby opláchneme a namočíme. Česnek a zázvor oloupeme a nasekáme. Chilli papričky zbavíme jadérek, opláchneme a nakrájíme na proužky. Naťové cibulky rozkrájíme na kolečka. Všechny přísady kromě hub smícháme se 4 lžícemi sójové omáčky a cukrem.
2
Roastbeef vcelku opláchneme a osušíme. Nejprve ho nakrájíme na tenké plátky, potom na nudličky, přelijeme připravenou marinádou a necháme asi hodinu odležet. Kukuřici necháme okapat. Papriky očistíme a nakrájíme na hrubší proužky.
3
Odleželé maso necháme okapat a marinádu si zachytíme. V rozehřátém oleji maso asi 3 minuty opékáme. Vyjmeme a udržujeme teplé.
4
Houby necháme okapat a spolu s paprikou a kukuřicí je orestujeme ve výpeku. Zalijeme marinádou, přidáme vývar, přivedeme k varu a při mírné teplotě asi 10 minut vaříme.
5
Solamyl rozmícháme v trošce vody a zahustíme jím omáčku. Maso ochutíme chilli kořením, sladkou paprikou a zbylou sójovou omáčkou. Vše důkladně promícháme. Podáváme s rýží a zdobíme citronem.