Mleté maso osmahneme na pánvi, osolíme , opepříme. Po osmahnutí přidáme nakrájenou cibuli, zeleninové lečo( bez nálevu), rajčata. Směs podlejeme tmavým pivem, přidáme 6 lžic kečupu, sojovou omáčku, kari koření a čína koření. Množství koření dle chuti. Necháme to podusit cca 10-15 minut. Dále ochutnáme a dochutíme dle potřeby. Nakonec přidáme prolisovaný česnek.
2
Tento recept je velmi rychlý a variabilní dle vaší fantazie - můžete použít zeleninu různě(pórek, papriky, atd) a více či méně dokořenit - dle Vaší chuti.
3
Doporučuje se podávat s hranolky a někteří si k masové směsi dávají i tatarku.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Iveta Janatová
|10. 8. 2008 00:10
Něco podobného dělám z hovězím masem na guláš je to vynikající a u nás se k tomu podává rýže nebo těstoviny a navrch si dáme lžičku tatarky.U nás se to jmenuje -novopatský drahokam-.