RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
Grilované masové válečky
Grilované jahody s krémem z kozího…
Grilovaný mořský vlk s teplým…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z kapra
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Meruňkový koláč se smetanovou peřinou
Hraběnčin rebarborový koláč
Jarní vývar s nudlemi a zeleninou
Hustá květáková polévka
Jidáše - sádlové
Domácí čokoládová zmrzlina
Pomazánka z červené řepy I.
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou