RADA: Jak naložit žebra, rybu, kuře nebo steak?
Grilovaný losos
Grilovaná kachna na pomerančích
Grilované kuře v kokosu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Salámový aspik
Rybízová pěna
Rösti - smažená nebo pečená příloha
"Slovenský" bramborák
Zapečená hlíva s nivou
Špekové knedlíky v alobalu
Mléčná žampionová polévka
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi