Na malém množství oleje osmažíme očištěné, opepřené kuřecí srdíčka dozlatova, ke kterým následně přidáme smažit dosklovata na klínky pokrájenou cibuli.
2
Poté přidáme nastrouhaný zázvor s nasekaným česnekem, které také krátce se srdíčky osmažíme.
3
Srdíčka následně ochutíme sojovou omáčkou, zalijeme minimálním množstvím vývaru a dusíme doměkka, za občasného promíchání a případného podlití dle potřeby.
4
Nakonec měkká srdíčka lehce zaprášíme solamylem, promícháme a necháme krátce provařit, případně ještě dochutíme solí nebo sojovou omáčkou a pepřem... Zahustit můžeme sosík i jíškou.
5
Podáváme s bramborem, bramborovým knedlíkem, rýží, gnocchi, špeclemi či chlebem a v neposlední řadě, je-li to možné, i se sklenicí chlazeného piva.