Z kečupu, sojové omáčky, oleje, chilli, koření a bylinek si připravíme marinádu. Kuřecí paličky důkladne očistíme, sundáme kůži a nejlépe přes noc necháme marinovat. Chceme-li marinování uspíšit, uděláme do paliček zářezy, aby se marináda rychleji vstřebala.
2
Plátky šunky rozřízneme na stejně širpké kousky jako jsou paličky, které do šunky obalíme. Šunku dobře přitiskneme k masu, případně připíchneme párátkem. Maso vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 180 °C asi 45 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Věra z Dc
|29. 2. 2008 12:07
Teda alo musím dodat, že je to delikatesa dávám 1**** trochu jsem podlila vodou a přidala kečup a trochu cibule. Pekla přikryté tak 30 min a pak dopekla odkryté. Doporuruji je to jednoduché a moc dobré
Věra z Dc
|27. 2. 2008 13:30
Ladislave pokud ještě čteš tyto stránky tak je to z kuřecího stehna ta spodní půlka (vypadá to jako palička)