• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
9fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 600
      g kuřecí játra a krky, směs, cca
    • 150
      g čerstvé žampiony
    • brambory oloupané, pro dvě osoby
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce zázvor čerstvě nastrouhaný
    • 3
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce sojová omáčka dle chuti 1,5 -
    • tymián dle chuti
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Cca 400 gramů očištěných masitějších kuřecích krků a 200 gramů očištěných jater smícháme se lžící čerstvě nastrouhaného zázvoru, česneku, sojové omáčky a dáme do zapékací mísy vymazané olejem společně s pokrájenými žampiony a snítkou tymiánu, na pokrájenou cibuli.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Přidáme pokrájené oloupané brambory, které zakapeme mírně olejem, opepříme, mísu zaklopíme, vložíme do předehřáté trouby na 200 stupňů a pečeme cca 45 minut, poté odklopíme, promícháme, je-li třeba podlijeme troškou vody nebo pivem a dopečeme do barvy a doměkka.
3
Podáváme s okurkovým nebo jiným zeleninovým salátem.

RADA: 7 zdravých salátů na celý týden

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra na olivách a víně

Kuřecí játra na olivách a víně

Ragú z kuřecích jater

Ragú z kuřecích jater

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí Vnitřnosti
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Čerstvé žampiony Česnek Cibule Kuřecí játra Olej Pepř mletý Sojová omáčka Tymián Zázvor

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pravá pistáciová zmrzlina

Pravá pistáciová zmrzlina

Fofr cuketa na řecký způsob

Fofr cuketa na řecký způsob

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…

Jemná křenová pomazánka

Jemná křenová pomazánka

Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle

Báječné ovocné koláčky - snadno a…

Papriková krémová polévka

Papriková krémová polévka

(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z máslových sušenek

(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…

Mrkvová bezlepková buchta

Mrkvová bezlepková buchta

Špenátový salát s mozzarellou

Špenátový salát s mozzarellou

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
16
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný
Jablečné nebo hruškové…
15
Míša řezy
Míša řezy
13
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Kundosaki (33) ze Survivoru půl roku po porodu… Rozchod s otcem dcery!

Kundosaki (33) ze Survivoru půl roku po porodu… Rozchod s otcem dcery!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Pikantní jogurtové filé
Pikantní jogurtové filé
Pikantní kečup
Pikantní kečup
Pikantní kořeněná mrkev
Pikantní kořeněná mrkev
Pikantní kuře na zelí
Pikantní kuře na zelí
Pikantní kuře s pórkem
Pikantní kuře s pórkem
Pikantní kuře v rajčatech a cibuli
Pikantní kuře v rajčatech a cibuli
  • Recepty.cz
  • Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact