• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
9fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 600
      g kuřecí játra a krky, směs, cca
    • 150
      g čerstvé žampiony
    • brambory oloupané, pro dvě osoby
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce zázvor čerstvě nastrouhaný
    • 3
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce sojová omáčka dle chuti 1,5 -
    • tymián dle chuti
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Cca 400 gramů očištěných masitějších kuřecích krků a 200 gramů očištěných jater smícháme se lžící čerstvě nastrouhaného zázvoru, česneku, sojové omáčky a dáme do zapékací mísy vymazané olejem společně s pokrájenými žampiony a snítkou tymiánu, na pokrájenou cibuli.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Přidáme pokrájené oloupané brambory, které zakapeme mírně olejem, opepříme, mísu zaklopíme, vložíme do předehřáté trouby na 200 stupňů a pečeme cca 45 minut, poté odklopíme, promícháme, je-li třeba podlijeme troškou vody nebo pivem a dopečeme do barvy a doměkka.
3
Podáváme s okurkovým nebo jiným zeleninovým salátem.

RADA: 7 zdravých salátů na celý týden

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra na olivách a víně

Kuřecí játra na olivách a víně

Ragú z kuřecích jater

Ragú z kuřecích jater

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí Vnitřnosti
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Čerstvé žampiony Česnek Cibule Kuřecí játra Olej Pepř mletý Sojová omáčka Tymián Zázvor

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Moučník alá tiramisu

Moučník alá tiramisu

Máslová bábovka

Máslová bábovka

Rybí pomazánka II.

Rybí pomazánka II.

Těstoviny brokolice ham a mňam

Těstoviny brokolice ham a mňam

Vepřová plec s krémovou omáčkou, kapustou a brambory

Vepřová plec s krémovou omáčkou,…

Česnekovo-sýrová omáčka

Česnekovo-sýrová omáčka

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

Měsíčky s citronovou polevou

Měsíčky s citronovou polevou

Biskupský chlebíček - hrnkový

Biskupský chlebíček - hrnkový

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

79
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
47
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
25
Dýňová tortila
Dýňová tortila
25
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
20
Kedlubnové zelí na cidru s bramborami na bouchačku
Kedlubnové zelí na cidru…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
AHA.cz Zvrat u Bouškové: Blízký Jany a Vaška už pravdu neskrývá

Zvrat u Bouškové: Blízký Jany a Vaška už pravdu neskrývá

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Ženy.cz Fakturace po nocích? Možná je čas začít podnikat chytře

Fakturace po nocích? Možná je čas začít podnikat chytře

Blesk.cz Štefan Margita se dojal v Japonsku: Před lety v Tokiu s Hankou, dnes sám!

Štefan Margita se dojal v Japonsku: Před lety v Tokiu s Hankou, dnes sám!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Další doporučené recepty:

Pikantní jogurtové filé
Pikantní jogurtové filé
Pikantní kečup
Pikantní kečup
Pikantní kořeněná mrkev
Pikantní kořeněná mrkev
Pikantní kuře na zelí
Pikantní kuře na zelí
Pikantní kuře s pórkem
Pikantní kuře s pórkem
Pikantní kuře v rajčatech a cibuli
Pikantní kuře v rajčatech a cibuli
  • Recepty.cz
  • Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact