• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pikantní játra tety Milice
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní játra tety Milice

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní játra tety Milice
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g drůbeží játra
    • hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
  • Omáčka
    • 1
      ks cibule velká
    • 500
      g rajčata oloupaná nakrájená na jemno
    • 2
      ks paprika pečená, oloupaná
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce jablečný ocet
    • 1
      lžíce hnědý cukr
    • 3
      česnekové výhonky 3 stonky nebo 2 stroužky na jemné plátky

Postup přípravy receptu

1
Cibule nakrájíme na proužky, a dáme spolu s česnekem do silně rozehřátého oleje na 30 vteřin. Pak posypeme hnědým cukrem a hned zamícháme rajčata.
2
Přidáme papriky a necháme 5 minut dusit na slabém plameni.
3
Mezitím smícháme mouku se solí, tymiánem a pepřem. Játra v tom obalíme a klademe do omáčky.
4
Asi za 2 minuty opatrně promícháme a necháme povařit ještě 15 minut. Nakonec dochutíme octem, solí a pálivou paprikou.
5
Jíme s bílým pečivem, nejlépe pod pergolou ve stínu listu z hroznového vína :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cukety na grilu tety Milice

Cukety na grilu tety Milice

Pikantní vepřová játra

Pikantní vepřová játra

Zelňačka tety Vandy

Zelňačka tety Vandy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mina kubikova | 23. 6. 2007 16:38

    musim sa ospravedlnit za svoje predosle neslane nemastne ohodnotenie. Stala sa mi taka vec, ze som do hotoveho jedla nedodala ovocny ocot. manzel si ho tam cvrkol sam a preto som nevedela pochopit, preco on to jedlo tak ocenuje a mne sa vidi obycajne. skoda ze som dala tu 2 a nemozem to zmenit na 1. rozhodne to jedlo budem varit castejsie a odporucam ho do pozornosti. a este raz sa opsravedlnujem

  • mina kubikova | 23. 6. 2007 15:31

    take kludne vecerne jedlo to je.....pecienka je jedlo s kt. sa vela robit neda a tato oslovi svojou omackou. Mna to teda nejako zvlast neoslnilo, ale manzel si to pochvaluje. Davam si to do oblubenych, ako pecienkove osviezenie a z mojho hladiska by to bolo za 3, ale manzel ma prehlasoval a tak davam za 2.

  • Tereza Jarčušková | 14. 6. 2006 15:36

    ...a s nápojom z hrozna : ))) Pečeň máme radi, toto vyzerá veľmi dobre. Vyskúšam a dám vedieť. Ale určite to bude výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Svačina Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnekové výhonky Cibule Drůbeží játra Hladká mouka Hnědý cukr Jablečný ocet Paprika Pepř mletý Rajčata oloupaná Rostlinný olej Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí řízky v jogurtové marinádě

Kuřecí řízky v jogurtové marinádě

Jahodové řezy V.

Jahodové řezy V.

3x3 - těstovinový salát

3x3 - těstovinový salát

Gyros s tzatziky

Gyros s tzatziky

Jahelník mrkvový

Jahelník mrkvový

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…

Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou

Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Uzený vývar

Uzený vývar

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

262
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
210
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
134
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
130
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
95
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Luděk Sobota (82): Šokující slova o blížící se smrti!

Luděk Sobota (82): Šokující slova o blížící se smrti!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

  • Recepty.cz
  • Pikantní játra tety Milice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact