• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní játra tety Milice
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní játra tety Milice

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní játra tety Milice
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g drůbeží játra
    • hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
  • Omáčka
    • 1
      ks cibule velká
    • 500
      g rajčata oloupaná nakrájená na jemno
    • 2
      ks paprika pečená, oloupaná
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce jablečný ocet
    • 1
      lžíce hnědý cukr
    • 3
      česnekové výhonky 3 stonky nebo 2 stroužky na jemné plátky

Postup přípravy receptu

1
Cibule nakrájíme na proužky, a dáme spolu s česnekem do silně rozehřátého oleje na 30 vteřin. Pak posypeme hnědým cukrem a hned zamícháme rajčata.
2
Přidáme papriky a necháme 5 minut dusit na slabém plameni.
3
Mezitím smícháme mouku se solí, tymiánem a pepřem. Játra v tom obalíme a klademe do omáčky.
4
Asi za 2 minuty opatrně promícháme a necháme povařit ještě 15 minut. Nakonec dochutíme octem, solí a pálivou paprikou.
5
Jíme s bílým pečivem, nejlépe pod pergolou ve stínu listu z hroznového vína :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cukety na grilu tety Milice

Cukety na grilu tety Milice

Pikantní vepřová játra

Pikantní vepřová játra

Zelňačka tety Vandy

Zelňačka tety Vandy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mina kubikova | 23. 6. 2007 16:38

    musim sa ospravedlnit za svoje predosle neslane nemastne ohodnotenie. Stala sa mi taka vec, ze som do hotoveho jedla nedodala ovocny ocot. manzel si ho tam cvrkol sam a preto som nevedela pochopit, preco on to jedlo tak ocenuje a mne sa vidi obycajne. skoda ze som dala tu 2 a nemozem to zmenit na 1. rozhodne to jedlo budem varit castejsie a odporucam ho do pozornosti. a este raz sa opsravedlnujem

  • mina kubikova | 23. 6. 2007 15:31

    take kludne vecerne jedlo to je.....pecienka je jedlo s kt. sa vela robit neda a tato oslovi svojou omackou. Mna to teda nejako zvlast neoslnilo, ale manzel si to pochvaluje. Davam si to do oblubenych, ako pecienkove osviezenie a z mojho hladiska by to bolo za 3, ale manzel ma prehlasoval a tak davam za 2.

  • Tereza Jarčušková | 14. 6. 2006 15:36

    ...a s nápojom z hrozna : ))) Pečeň máme radi, toto vyzerá veľmi dobre. Vyskúšam a dám vedieť. Ale určite to bude výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Svačina Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnekové výhonky Cibule Drůbeží játra Hladká mouka Hnědý cukr Jablečný ocet Paprika Pepř mletý Rajčata oloupaná Rostlinný olej Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Celerový salát s ananasem

Celerový salát s ananasem

Kuskus s tofu

Kuskus s tofu

Nivová pomazánka II.

Nivová pomazánka II.

Lískové koláčky

Lískové koláčky

Česnekové plátky se slaninou

Česnekové plátky se slaninou

Kávovo-ořechová roláda

Kávovo-ořechová roláda

Jednoduchá vařená poleva

Jednoduchá vařená poleva

Houbovo-smetanové špecle

Houbovo-smetanové špecle

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

117
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
107
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
72
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
57
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
49
Originální řecké tzatziki
Originální řecké tzatziki

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Miloš Vávra (79), drsňák českého filmu: Nečekaný vztah s Vaculíkem

Miloš Vávra (79), drsňák českého filmu: Nečekaný vztah s Vaculíkem

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Pikantní játra tety Milice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact