• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní játra tety Milice
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní játra tety Milice

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní játra tety Milice
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g drůbeží játra
    • hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
  • Omáčka
    • 1
      ks cibule velká
    • 500
      g rajčata oloupaná nakrájená na jemno
    • 2
      ks paprika pečená, oloupaná
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce jablečný ocet
    • 1
      lžíce hnědý cukr
    • 3
      česnekové výhonky 3 stonky nebo 2 stroužky na jemné plátky

Postup přípravy receptu

1
Cibule nakrájíme na proužky, a dáme spolu s česnekem do silně rozehřátého oleje na 30 vteřin. Pak posypeme hnědým cukrem a hned zamícháme rajčata.
2
Přidáme papriky a necháme 5 minut dusit na slabém plameni.
3
Mezitím smícháme mouku se solí, tymiánem a pepřem. Játra v tom obalíme a klademe do omáčky.
4
Asi za 2 minuty opatrně promícháme a necháme povařit ještě 15 minut. Nakonec dochutíme octem, solí a pálivou paprikou.
5
Jíme s bílým pečivem, nejlépe pod pergolou ve stínu listu z hroznového vína :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cukety na grilu tety Milice

Cukety na grilu tety Milice

Pikantní vepřová játra

Pikantní vepřová játra

Zelňačka tety Vandy

Zelňačka tety Vandy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mina kubikova | 23. 6. 2007 16:38

    musim sa ospravedlnit za svoje predosle neslane nemastne ohodnotenie. Stala sa mi taka vec, ze som do hotoveho jedla nedodala ovocny ocot. manzel si ho tam cvrkol sam a preto som nevedela pochopit, preco on to jedlo tak ocenuje a mne sa vidi obycajne. skoda ze som dala tu 2 a nemozem to zmenit na 1. rozhodne to jedlo budem varit castejsie a odporucam ho do pozornosti. a este raz sa opsravedlnujem

  • mina kubikova | 23. 6. 2007 15:31

    take kludne vecerne jedlo to je.....pecienka je jedlo s kt. sa vela robit neda a tato oslovi svojou omackou. Mna to teda nejako zvlast neoslnilo, ale manzel si to pochvaluje. Davam si to do oblubenych, ako pecienkove osviezenie a z mojho hladiska by to bolo za 3, ale manzel ma prehlasoval a tak davam za 2.

  • Tereza Jarčušková | 14. 6. 2006 15:36

    ...a s nápojom z hrozna : ))) Pečeň máme radi, toto vyzerá veľmi dobre. Vyskúšam a dám vedieť. Ale určite to bude výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Svačina Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnekové výhonky Cibule Drůbeží játra Hladká mouka Hnědý cukr Jablečný ocet Paprika Pepř mletý Rajčata oloupaná Rostlinný olej Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupicové noky

Krupicové noky

Dort od krtka

Dort od krtka

Tvarohové šátečky na sladko i na slano

Tvarohové šátečky na sladko i na slano

Tvarohová pomazánka

Tvarohová pomazánka

Cuketová buchta III.

Cuketová buchta III.

Lehké ovocné řezy

Lehké ovocné řezy

Žampiony na grilu

Žampiony na grilu

Těstovinový salát s rybou a zeleninou

Těstovinový salát s rybou a zeleninou

Ořechové řezy s vločkami

Ořechové řezy s vločkami

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

140
Dýňová tortila
Dýňová tortila
95
Máslové řízky
Máslové řízky
82
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
51
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
50
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Pikantní játra tety Milice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact