Dnes delam nedelni jablecny kolac,.... uz se pece az bude hotovy dam vedet jaky je :-)
Ivi , jsem ráda , že chutnal :-)) Opravdu je lepší , až natáhne tu vlhkost z jablek .V původním receptu je místo perníkového koření větší špetka ml .kardamonu , ale těžko se shání , pak je ta chuť zase malinko jiná .Určitě by to s tou pudinkovou polevou šlo , ale my zase naopak máme radši želatinu - přidávám do ní trochu pomerančového Tangu pro chuť i barvu . Měj se hezky . M.
O víkendu jsem vyzkoušela. Je to výborná obměna perníku. Když se rozležel, druhý den, byl ještě lepší. Marti, nezkoušela jsi místo želatiny dát do jablečného džusu pudink? U nás totiž želatina takhle moc nejede, jedině do šlehačky, nebo do aspiků, to je jiná. Zdravím. Ivana