• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pikantní hrášek s hovězím masem
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní hrášek s hovězím masem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní hrášek s hovězím masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí maso
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks brambory
    • olivový olej
    • sůl
    • 3
      lžíce rajský protlak hustý
    • pasta - feferonková 1-2 lžičky
    • 2
      ks paprika sladká
    • 2
      ks sterilovaný hrášek větší konzerva
    • 2
      ks pálivá paprika

Postup přípravy receptu

1
V papiňákovém hrnci rozpálíme olivový olej, na kterém zprudka osmahneme rajský protlak spolu s pastou z pálivých feferonek (prodává se normálně v každém větším supermarketu tam, kde jsou kečupy, hořčice, dresinky), cibulemi nakrájenými na čtvrtky a kostičkami hovězího masa. Když je to vše osmahlé (cca 5 minut), zalijeme to vodou, aby maso bylo zcela ponořené a v papiňáku vaříme 15 minut.
2
Po uplynutí této doby necháme ujít páru, papiňák otevřeme a přidáme sterilovaný hrášek, na proužky nakrájené papriky, oloupané a přepůlené mrkve a brambory nakrájené na kousky. Vaříme dalších asi 15 minut, až je pokrm hotový. Můžeme ještě dosolit, případně dochutit pálivou paprikou. Hrášku přidáme natolik, aby nám nepřebývala omáčka, aby pokrm byl hustší. Uvidíte, že až toto jídlo vyzkoušíte, oceníte jeho chuť a snadnou přípravu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kari guláš s hovězím masem

Kari guláš s hovězím masem

Fitness špagety s hovězím masem

Fitness špagety s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák | 8. 12. 2011 14:42

    Opraveno, díky

  • Macek | 8. 12. 2011 14:25

    Kde je to maso?

  • Anonym | 22. 12. 2007 00:16

    Blllleeeee

  • Anonym | 20. 12. 2007 00:29

    No to je teda patlanice ajještě ten papiňák k tomu ....

  • Anonym | 4. 7. 2007 18:02

    skvele, delam to uz dlouho, zelenina se da pridat jakakoli (cuketa) nebo zkratka uvarit z toho co dum dal....a papinak opravdu neni treba, staci i varit v obycejnem hrnci

  • Iveta Bílková | 30. 11. 2006 11:09

    Jaká příloha je k tomu nejlepší? Děkuji.

  • Jirina | 11. 9. 2006 01:26

    Vyborny recept, pripada mi to jako skvela obmena na gulas! Jednoducha a rychla... Moc mi to chutnalo, povedlo se a sklidila jsem velikou pochvalu!!!

  • Anonym | 15. 5. 2005 14:45

    Prilis jsem tomu neduverovala, zvlaste proto, ze my si na zeleninova jidla zrovna moc nepotrime. Ale opravdu je to snadne, rychle (delala jsem z kureciho masa) a vyborne! A neni ani nutne delat v papinaku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hovězí maso Mrkev Olivový olej Pálivá paprika Paprika Pasta - feferonková Rajský protlak Sterilovaný hrášek Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolicový koláč

Brokolicový koláč

Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

Blesková pomazánka

Blesková pomazánka

Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

Číňan na houbách

Číňan na houbách

Svařák

Svařák

Tulácký guláš

Tulácký guláš

Nejlepší vánoční krůta

Nejlepší vánoční krůta

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

95
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
62
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
39
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou, zeleninou a mozzarellou
Zapečené těstoviny s…
38
Grilovaná domácí pita s hummusem a jarní zeleninou
Grilovaná domácí pita s…
33
Cizrnové ragú s rýží
Cizrnové ragú s rýží

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

  • Recepty.cz
  • Pikantní hrášek s hovězím masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact