• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pikantní hrášek s hovězím masem
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní hrášek s hovězím masem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní hrášek s hovězím masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí maso
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks brambory
    • olivový olej
    • sůl
    • 3
      lžíce rajský protlak hustý
    • pasta - feferonková 1-2 lžičky
    • 2
      ks paprika sladká
    • 2
      ks sterilovaný hrášek větší konzerva
    • 2
      ks pálivá paprika

Postup přípravy receptu

1
V papiňákovém hrnci rozpálíme olivový olej, na kterém zprudka osmahneme rajský protlak spolu s pastou z pálivých feferonek (prodává se normálně v každém větším supermarketu tam, kde jsou kečupy, hořčice, dresinky), cibulemi nakrájenými na čtvrtky a kostičkami hovězího masa. Když je to vše osmahlé (cca 5 minut), zalijeme to vodou, aby maso bylo zcela ponořené a v papiňáku vaříme 15 minut.
2
Po uplynutí této doby necháme ujít páru, papiňák otevřeme a přidáme sterilovaný hrášek, na proužky nakrájené papriky, oloupané a přepůlené mrkve a brambory nakrájené na kousky. Vaříme dalších asi 15 minut, až je pokrm hotový. Můžeme ještě dosolit, případně dochutit pálivou paprikou. Hrášku přidáme natolik, aby nám nepřebývala omáčka, aby pokrm byl hustší. Uvidíte, že až toto jídlo vyzkoušíte, oceníte jeho chuť a snadnou přípravu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kari guláš s hovězím masem

Kari guláš s hovězím masem

Fitness špagety s hovězím masem

Fitness špagety s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák | 8. 12. 2011 14:42

    Opraveno, díky

  • Macek | 8. 12. 2011 14:25

    Kde je to maso?

  • Anonym | 22. 12. 2007 00:16

    Blllleeeee

  • Anonym | 20. 12. 2007 00:29

    No to je teda patlanice ajještě ten papiňák k tomu ....

  • Anonym | 4. 7. 2007 18:02

    skvele, delam to uz dlouho, zelenina se da pridat jakakoli (cuketa) nebo zkratka uvarit z toho co dum dal....a papinak opravdu neni treba, staci i varit v obycejnem hrnci

  • Iveta Bílková | 30. 11. 2006 11:09

    Jaká příloha je k tomu nejlepší? Děkuji.

  • Jirina | 11. 9. 2006 01:26

    Vyborny recept, pripada mi to jako skvela obmena na gulas! Jednoducha a rychla... Moc mi to chutnalo, povedlo se a sklidila jsem velikou pochvalu!!!

  • Anonym | 15. 5. 2005 14:45

    Prilis jsem tomu neduverovala, zvlaste proto, ze my si na zeleninova jidla zrovna moc nepotrime. Ale opravdu je to snadne, rychle (delala jsem z kureciho masa) a vyborne! A neni ani nutne delat v papinaku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hovězí maso Mrkev Olivový olej Pálivá paprika Paprika Pasta - feferonková Rajský protlak Sterilovaný hrášek Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mojito

Mojito

Kuřecí prsa zapečená se špenátem

Kuřecí prsa zapečená se špenátem

Dušené vepřové v zelí

Dušené vepřové v zelí

Rybí pomazánka z tuňáka

Rybí pomazánka z tuňáka

Kotletky na leču

Kotletky na leču

Fazolová polévka mňam

Fazolová polévka mňam

Květáková nádivka

Květáková nádivka

Kokosový dort nebo řez

Kokosový dort nebo řez

Sacher dort

Sacher dort

Doporučujeme

30 minut
Pečené batáty s quinoou

Pečené batáty s quinoou

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

45
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
20
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
18
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
13
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou
Jednoduché ražničí …
12
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky
Šťavnatý mrkvový koláč …

Zajímavé články

Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
AHA.cz Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Šokující přiznání Robbieho Williamse: Ztrácím zrak! Z injekcí na hubnutí?

Šokující přiznání Robbieho Williamse: Ztrácím zrak! Z injekcí na hubnutí?

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Pikantní hrášek s hovězím masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact