• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pikantní guláš
Napište svůj komentář k receptu

Pikantní guláš

autor: kristina.1980
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pikantní guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks cibule
    • olej
    • 600
      g hovězí maso
    • 1
      kostka masox
    • 2
      lžička sojová omáčka
    • 1,50
      l voda
    • 2
      stroužek česnek
    • mletá paprika 0,5 balíčku
    • pálivá paprika dle chuti
    • majoránka
    • sůl
    • 4
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme po chvilce maso a řádně orestujeme. Přihodíme sladkou i pálivou papriku, rozdrcený česnek a trošku podlijeme vodou. Dusíme asi 10 minut, vhodíme kostku masoxu, sojovou omáčku a zalijeme litrem a půl vody. Vaříme, až do řádného změknutí masa, což je asi 50 minut, na malém plameni. Ke konci vaření si v hrníčku rozmícháme hladkou moku s vodou, řádně rozmícháme a přidáme do guláše. Dochutíme solí a majoránkou a ještě chviličku provaříme.
2
Velmi jednoduchý, náročný pouze na čas, ale pořádný guláš se má dlouho vařit. Guláš si získal oblibu u mého táty i manžela, a těm jen tak něco nechutná. Dobrý s chlebem, rohlíkem. Já papám s těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Pikantní jogurtové filé

Pikantní jogurtové filé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jenda | 26. 7. 2011 07:32

    Blivanec!!! Co tam dela MASOX a sojova omacka?!?!

  • Lolita Krková | 18. 1. 2009 13:20

    Tenhle gulasek je genialni, jiny uz ani nevarim. Mam doma domaci pekarnu a kdyz jsem ho poradne zahustila, v chlebu byl jednoduse mnamozni:-)))

  • Anonym | 22. 7. 2007 22:27

    Odkdy patří do guláše sojovka? A k čemu ten masox? Dobře uvařený guláš není třeba zahušťovat. 5 cibulí na půl kila masa?

  • Pavlína Bušová | 21. 7. 2007 12:18

    paní Kristino, určitě váš gulášek vyzkouším.Už se mi sbíhají sliny.

  • Misa | 29. 6. 2006 11:47

    Kristinko, reknu Vam, ze to bylo primo mnamozni:) Prihodila jsem tam dve suseny chilli papricky a to byl mazec, az jsem se spotila:) Proste vynikajici!

  • Kristina Čechová | 18. 2. 2006 11:41

    Evko, diky moc , jsem rada , ze jste vyzkousela a ze se poved. S tou zeleninou navíc musel byt jeste lepsi a pikantnejsi :) Dobry napad !!

  • Evka | 29. 12. 2005 03:14

    Pani Kristino, dekuji za recept, prave jsem dovarila! Voni krasne a jeste lepe chutna, z vanoce jsem mela plno zeleniny, tak jsem si to ejste dovolila trochu vylepsit, manzel gulase miluje, tak jste udelala radost nama obema!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Hovězí maso Majoránka Masox Mletá paprika Olej Pálivá paprika Sojová omáčka Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roláda z esíček

Roláda z esíček

Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Obalovaná česneková křidélka

Obalovaná česneková křidélka

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Jarní bramborový salát

Jarní bramborový salát

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Housky (DUKAN)

Housky (DUKAN)

Švestkové buchty s drobenkou

Švestkové buchty s drobenkou

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

61
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
54
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
52
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
47
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
42
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Pikantní guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact