Křupavá cizrna s pikantní zálivkou
Cizrna na italský způsob
Meruňková cizrna
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moc dobrá!
cizrnu jsem zkoušela poprvé a musím uznat, že na tenhle způsob neměla chybu...fakt dobrota ;-)
Zařazení: Maso, Zdravě i chutně, Luštěniny, Uzeniny :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Právě jsme si na této dobrůtce s holkama pochutnaly. S arabským chlebem to nemělo chybu:-)) Příště zkusím místo protlaku rajčata.
Hovězí námořnické maso
Italské těstoviny
Čebureky II.
Salát se švýcarským dresinkem
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Měkké sušenky s čokoládou
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Dukátové buchtičky z remosky s…
Slaný chřestový koláč
Sirup ze smrkových výhonků
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení