Křupavá cizrna s pikantní zálivkou
Cizrna na italský způsob
Meruňková cizrna
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moc dobrá!
cizrnu jsem zkoušela poprvé a musím uznat, že na tenhle způsob neměla chybu...fakt dobrota ;-)
Zařazení: Maso, Zdravě i chutně, Luštěniny, Uzeniny :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Právě jsme si na této dobrůtce s holkama pochutnaly. S arabským chlebem to nemělo chybu:-)) Příště zkusím místo protlaku rajčata.
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Zapečené filé po cikánsku
Hraběnčiny řezy II.
Brokolice s těstovinami a sýrovou…
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Olejová bábovka VII.
Dunajské vlny s třešněmi
Přírodní maso s cuketou - minutka
Ostrá papriková krémová polévka
Srbské rizoto
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…