Brambory uvaříme ve slupce a po vychladnutí oloupeme a pokrájíme nadrobno, osolíme, opepříme, přidáme jemně nasekanou cibuli, na kostičky nakrájený salám, Moravanku (větší části - okurku, cibuli - také pokrájíme na kostičky), majonézu a jogurt. Lehce promícháme, přidáme ještě podle chuti trochu hořčice, a pokud by byl salát hustý, můžeme ho naředit troškou nálevu z Moravanky. K řízkům a smažené rybě je super.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Dana Minaříková
|5. 5. 2009 10:52
Hořčice podle chuti - záleží, kolik je celkově toho salátu - takže dala bych třeba lžičku nebo dvě, zamíchat a ochutnat. A toho jogurtu dávám asi o polovinu méně než majonézy, také podle chuti.... nakonec tam ten jogurt ani nemusí být, jen se s ním ten salát "odlehčí" aby nebyl tak sytý....
Eva Havlíková
|21. 4. 2009 15:41
dobrý den, sem kuchař začátečník a chtěla sem se zeptat kolik asi tý hořčice a toho jogurtu? Předem díky za odpověď :)