tatarská omáčka mr. pepperoni
jakákoliv pálivá tatarka
zakysaná smetana
česnek sušený
Postup přípravy receptu
1
Kuřecí prsa nakrájíme na větší kousky. Vytvoříme si směs z podmáslí, soli, česneku, pálivé a sladké papriky a zázvoru, do kterého dáme kousky masa a necháme je uležet (já dávám uležet den). Koření nerozepisuji, protože to záleží hlavně na chuti, takže přiměřeně. :)
2
Poté si vytvoříme směs hladké mouky, strouhanky a všeho koření, které jsme dávali do podmáslí a v tom kousky masa obalujeme a poté smažíme. Mezitím si připravíme tortilly, které pomažeme směsí pálivé tatarky a zakysané smetany, také dle vaší chuti.
3
Nakrájíme si rajčátka (ideálně na podobně velké kousky jako je maso), natrháme salát.
4
Zeleninu a maso klademe na tortillu, kterou poté zabalíme. Aby se tortilla neotvírala, používám proužky alobalu, které omotám okolo spodku tortilly.