g
měkký salám
výrobní nebo junior, případně kabanos
2
ks
cibule
4
ks
nakládané okurky
sterilované feferonky
množství dle požadované ostrosti
pepř mletý
Marináda:
1
lžíce
olej
1
lžíce
kečup
2
lžíce
chilli omáčka
sladká
1
lžíce
hořčice plnotučná
plnější
3
lžíce
lák z okurek
nebo z feferonek
1
lžíce
worcestrová omáčka
Postup přípravy receptu
1
Nejprve si svaříme za stálého míchání v menším kastrólku všechny ingredience na marinádu. Marinádu necháme krátce povařit, pak odstavíme a necháme částečně zchladnout.
2
Během chladnutí marinády si pokrájíme na nudličky uzeninu, okurky a feferonky. Přidáme i drobně pokrájené cibule, opepříme a promícháme. Vše zalijeme marinádou, promícháme a dáme do chladna proležet nejlépe přes noc.