Houby čili "slizouny"
Vláčný makovník / makovec
Makovec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborný! To, co se prodává v obchodě, bylo pro mě vždycky to nejlepší, ale tento Makovec není svou výbornou chutí vůbec srovnatelný, je o tolik lepší, než ten z obchodu, že Vám děkuji za tuto kulinářskou delikatesní zkušenost! Doporučuji všem!!!
Mák patří do receptu celý nebo mletý?
Kedlubnová polévka
Ořechový koláč bez mouky
Tvarohová buchta tříbarevná
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Slaná bábovka s olivami
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Tříbarevná buchta z remosky …
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…