Houby čili "slizouny"
Vláčný makovník / makovec
Makovec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborný! To, co se prodává v obchodě, bylo pro mě vždycky to nejlepší, ale tento Makovec není svou výbornou chutí vůbec srovnatelný, je o tolik lepší, než ten z obchodu, že Vám děkuji za tuto kulinářskou delikatesní zkušenost! Doporučuji všem!!!
Mák patří do receptu celý nebo mletý?
Bryndzové noky
Marokánky ze smetany
Ďábelská směs na topinky
Jemná pórková pomazánka
Plněná sekaná pečeně II.
Jahodový dort s tvarohem a želé
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Bramborovo-mrkvová kaše
Čína s vepřovým
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki