Houby čili "slizouny"
Vláčný makovník / makovec
Makovec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborný! To, co se prodává v obchodě, bylo pro mě vždycky to nejlepší, ale tento Makovec není svou výbornou chutí vůbec srovnatelný, je o tolik lepší, než ten z obchodu, že Vám děkuji za tuto kulinářskou delikatesní zkušenost! Doporučuji všem!!!
Mák patří do receptu celý nebo mletý?
Tatranské kuře
Smažený sýr bez smažení
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Kuřecí směs s játry
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Bramborové placky (nejen) se zelím
Banánová roláda s margotkou
Salát z čínského nebo pekingského…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory