Houby čili "slizouny"
Vláčný makovník / makovec
Makovec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborný! To, co se prodává v obchodě, bylo pro mě vždycky to nejlepší, ale tento Makovec není svou výbornou chutí vůbec srovnatelný, je o tolik lepší, než ten z obchodu, že Vám děkuji za tuto kulinářskou delikatesní zkušenost! Doporučuji všem!!!
Mák patří do receptu celý nebo mletý?
Selské sendviče
Posvícenské koláče z r. 1900
Jablková bábovka s ořechy.
Vdolky pečené v troubě
Hnětynky
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Celer z trouby
Polévka z čerstvého špenátu -…
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki