• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Napište svůj komentář k receptu

Píchaná (děrovaná) buchta z remosky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 25
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Těsto:
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 80
      g cukr krupice
    • 6
      lžíce mléko
    • 4
      lžíce olej
    • 130
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva - půl balení
    • pečící papír nebo máslo a hrubá mouka
  • Poleva:
    • 80
      g máslo
    • 60
      g moučkový cukr
    • 15
      g kakao
    • 3
      lžíce hnědý rum cca

Postup přípravy receptu

1
Vejce vyšleháme s cukry do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem a opět dobře promícháme.
2
Těsto nalijeme do remosky o průměru cca 24 cm, kterou jsme buď vymazali máslem a vysypali hrubou moukou nebo vyložili pečícím papírem. Remosku zaklopíme, zapneme a pečeme dle výkonu remosky cca 15 - 20 minut, dozlatova, vyzkoušíme špejlí.
3
Po upečení uděláme do horkého korpusu díry špejlí nebo obrácenou vařečkou. Já k sobě dávám dvě špejle, protože jedna mi přijde málo a konec vařečky zase moc, ale to správné "děrovadlo" si v šuplíku určitě každý najdeme :-)
4
Během pečení jsme si připravili polevu, kterou na teplou píchanou buchtu nalijeme. Poleva se nám má dostat do všech děr, které jsme vytvořili a po nalití buchtu můžeme ještě dle chuti posypat kokosem nebo nastrouhanými ořechy, není to ale nutné, poleva klidně stačí.
5
Poleva: máslo rozpustíme v kastrolku, přidáme moučkový cukr, kakao a dobře promícháme metličkou, pak dle požadované hustoty přidáme rum a pokud chceme buchtu pro děti, postačí nám místo rumu vlažné mléko.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Píchaná buchta

Píchaná buchta

Kefírová kokosová buchta (koláč) - píchaná

Kefírová kokosová buchta (koláč) -…

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Olej Pečící papír Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čínské nudle s masem a žampióny

Čínské nudle s masem a žampióny

Bramborák rodeo II.

Bramborák rodeo II.

Rybí pomazánka od Moni

Rybí pomazánka od Moni

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Tvarohový dort se strouhanou čokoládou

Tvarohový dort se strouhanou čokoládou

Rychlobublanina

Rychlobublanina

Medová žebra

Medová žebra

Játrová směs se zeleninou

Játrová směs se zeleninou

Bramborové knedlíky sypané cibulovo-uzenou směsí

Bramborové knedlíky sypané cibulovo…

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

27
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Zeleninové surimi tyčinky s rýží
Zeleninové surimi…
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Fajitas v tortille
Fajitas v tortille

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Pomáda slaví 25 let na scéně: Velký návrat Zuzany Norisové!

Pomáda slaví 25 let na scéně: Velký návrat Zuzany Norisové!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Pho Bo polévka
Pho Bo polévka
Piegusek čili makovec
Piegusek čili makovec
Pierogi ‒ pirožky
Pierogi ‒ pirožky
Píchaná buchta
Píchaná buchta
Píchaná ořechová (kokosová) buchta z dýně
Píchaná ořechová (kokosová) buchta z…
Pikant salát
Pikant salát
  • Recepty.cz
  • Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact