• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Napište svůj komentář k receptu

Píchaná (děrovaná) buchta z remosky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 25
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Těsto:
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 80
      g cukr krupice
    • 6
      lžíce mléko
    • 4
      lžíce olej
    • 130
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva - půl balení
    • pečící papír nebo máslo a hrubá mouka
  • Poleva:
    • 80
      g máslo
    • 60
      g moučkový cukr
    • 15
      g kakao
    • 3
      lžíce hnědý rum cca

Postup přípravy receptu

1
Vejce vyšleháme s cukry do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem a opět dobře promícháme.
2
Těsto nalijeme do remosky o průměru cca 24 cm, kterou jsme buď vymazali máslem a vysypali hrubou moukou nebo vyložili pečícím papírem. Remosku zaklopíme, zapneme a pečeme dle výkonu remosky cca 15 - 20 minut, dozlatova, vyzkoušíme špejlí.
3
Po upečení uděláme do horkého korpusu díry špejlí nebo obrácenou vařečkou. Já k sobě dávám dvě špejle, protože jedna mi přijde málo a konec vařečky zase moc, ale to správné "děrovadlo" si v šuplíku určitě každý najdeme :-)
4
Během pečení jsme si připravili polevu, kterou na teplou píchanou buchtu nalijeme. Poleva se nám má dostat do všech děr, které jsme vytvořili a po nalití buchtu můžeme ještě dle chuti posypat kokosem nebo nastrouhanými ořechy, není to ale nutné, poleva klidně stačí.
5
Poleva: máslo rozpustíme v kastrolku, přidáme moučkový cukr, kakao a dobře promícháme metličkou, pak dle požadované hustoty přidáme rum a pokud chceme buchtu pro děti, postačí nám místo rumu vlažné mléko.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Píchaná buchta

Píchaná buchta

Kefírová kokosová buchta (koláč) - píchaná

Kefírová kokosová buchta (koláč) -…

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Olej Pečící papír Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé tvarohové koblížky

Rychlé tvarohové koblížky

Palačinky Hana a Hana

Palačinky Hana a Hana

Ořechový chléb II.

Ořechový chléb II.

Český chleba v cizině

Český chleba v cizině

Závin z listového těsta s česnekem

Závin z listového těsta s česnekem

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Kotlety s houbovou omáčkou

Kotlety s houbovou omáčkou

Sušenky á la OREO

Sušenky á la OREO

Lilkový tatarák

Lilkový tatarák

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

57
Pikantní vepřová pečínka
Pikantní vepřová pečínka
54
Marinované cukety s citronovým tvarohem
Marinované cukety s…
52
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
38
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
35
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Pho Bo polévka
Pho Bo polévka
Piegusek čili makovec
Piegusek čili makovec
Pierogi ‒ pirožky
Pierogi ‒ pirožky
Píchaná buchta
Píchaná buchta
Píchaná ořechová (kokosová) buchta z dýně
Píchaná ořechová (kokosová) buchta z…
Pikant salát
Pikant salát
  • Recepty.cz
  • Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact