• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Napište svůj komentář k receptu

Píchaná (děrovaná) buchta z remosky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 25
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Těsto:
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 80
      g cukr krupice
    • 6
      lžíce mléko
    • 4
      lžíce olej
    • 130
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva - půl balení
    • pečící papír nebo máslo a hrubá mouka
  • Poleva:
    • 80
      g máslo
    • 60
      g moučkový cukr
    • 15
      g kakao
    • 3
      lžíce hnědý rum cca

Postup přípravy receptu

1
Vejce vyšleháme s cukry do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem a opět dobře promícháme.
2
Těsto nalijeme do remosky o průměru cca 24 cm, kterou jsme buď vymazali máslem a vysypali hrubou moukou nebo vyložili pečícím papírem. Remosku zaklopíme, zapneme a pečeme dle výkonu remosky cca 15 - 20 minut, dozlatova, vyzkoušíme špejlí.
3
Po upečení uděláme do horkého korpusu díry špejlí nebo obrácenou vařečkou. Já k sobě dávám dvě špejle, protože jedna mi přijde málo a konec vařečky zase moc, ale to správné "děrovadlo" si v šuplíku určitě každý najdeme :-)
4
Během pečení jsme si připravili polevu, kterou na teplou píchanou buchtu nalijeme. Poleva se nám má dostat do všech děr, které jsme vytvořili a po nalití buchtu můžeme ještě dle chuti posypat kokosem nebo nastrouhanými ořechy, není to ale nutné, poleva klidně stačí.
5
Poleva: máslo rozpustíme v kastrolku, přidáme moučkový cukr, kakao a dobře promícháme metličkou, pak dle požadované hustoty přidáme rum a pokud chceme buchtu pro děti, postačí nám místo rumu vlažné mléko.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Píchaná buchta

Píchaná buchta

Kefírová kokosová buchta (koláč) - píchaná

Kefírová kokosová buchta (koláč) -…

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Olej Pečící papír Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špenátová pomazánka

Špenátová pomazánka

Česnekové kapsy

Česnekové kapsy

Bábovka s dvojitou porcí tvarohu

Bábovka s dvojitou porcí tvarohu

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Vepřová kýta s červenýma fazolema

Vepřová kýta s červenýma fazolema

Křehký kokosový koláč s jablky - mřížkový

Křehký kokosový koláč s jablky -…

Pikantní salát s čočkou

Pikantní salát s čočkou

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

Krémová kukuřičná polévka

Krémová kukuřičná polévka

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

151
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
147
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
63
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…
35
Klasické lečo
Klasické lečo
20
Ricottový piškotový dortík (Ricotta poundcake)
Ricottový piškotový…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Pho Bo polévka
Pho Bo polévka
Piegusek čili makovec
Piegusek čili makovec
Pierogi ‒ pirožky
Pierogi ‒ pirožky
Píchaná buchta
Píchaná buchta
Píchaná ořechová (kokosová) buchta z dýně
Píchaná ořechová (kokosová) buchta z…
Pikant salát
Pikant salát
  • Recepty.cz
  • Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact