• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Napište svůj komentář k receptu

Píchaná (děrovaná) buchta z remosky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 25
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Těsto:
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 80
      g cukr krupice
    • 6
      lžíce mléko
    • 4
      lžíce olej
    • 130
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva - půl balení
    • pečící papír nebo máslo a hrubá mouka
  • Poleva:
    • 80
      g máslo
    • 60
      g moučkový cukr
    • 15
      g kakao
    • 3
      lžíce hnědý rum cca

Postup přípravy receptu

1
Vejce vyšleháme s cukry do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem a opět dobře promícháme.
2
Těsto nalijeme do remosky o průměru cca 24 cm, kterou jsme buď vymazali máslem a vysypali hrubou moukou nebo vyložili pečícím papírem. Remosku zaklopíme, zapneme a pečeme dle výkonu remosky cca 15 - 20 minut, dozlatova, vyzkoušíme špejlí.
3
Po upečení uděláme do horkého korpusu díry špejlí nebo obrácenou vařečkou. Já k sobě dávám dvě špejle, protože jedna mi přijde málo a konec vařečky zase moc, ale to správné "děrovadlo" si v šuplíku určitě každý najdeme :-)
4
Během pečení jsme si připravili polevu, kterou na teplou píchanou buchtu nalijeme. Poleva se nám má dostat do všech děr, které jsme vytvořili a po nalití buchtu můžeme ještě dle chuti posypat kokosem nebo nastrouhanými ořechy, není to ale nutné, poleva klidně stačí.
5
Poleva: máslo rozpustíme v kastrolku, přidáme moučkový cukr, kakao a dobře promícháme metličkou, pak dle požadované hustoty přidáme rum a pokud chceme buchtu pro děti, postačí nám místo rumu vlažné mléko.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Píchaná buchta

Píchaná buchta

Kefírová kokosová buchta (koláč) - píchaná

Kefírová kokosová buchta (koláč) -…

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Olej Pečící papír Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sendvič s tuňákem

Sendvič s tuňákem

Hovězí námořnické maso

Hovězí námořnické maso

Květáková polévka s mrkví

Květáková polévka s mrkví

Vajíčka v mikrovlnce

Vajíčka v mikrovlnce

Americký hamburger

Americký hamburger

Kuřecí gyros harmonika - grilovaná

Kuřecí gyros harmonika - grilovaná

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou zeleninou

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…

Závin z listového těsta se zelím a slaninou

Závin z listového těsta se zelím a…

Vajíčková pomazánka Rabat

Vajíčková pomazánka Rabat

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

49
Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu
Vepřový guláš (nejen) s…
49
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
46
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
35
Salát s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi
Salát s grilovanou…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Smutno doma u Jandových: Prázdnota z odchodu bolí

Smutno doma u Jandových: Prázdnota z odchodu bolí

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Anička Slováčková by dnes slavila 30: Nejkrásnější fotky jejího krátkého života

Anička Slováčková by dnes slavila 30: Nejkrásnější fotky jejího krátkého života

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Pho Bo polévka
Pho Bo polévka
Piegusek čili makovec
Piegusek čili makovec
Pierogi ‒ pirožky
Pierogi ‒ pirožky
Píchaná buchta
Píchaná buchta
Píchaná ořechová (kokosová) buchta z dýně
Píchaná ořechová (kokosová) buchta z…
Pikant salát
Pikant salát
  • Recepty.cz
  • Píchaná (děrovaná) buchta z remosky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact