• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • PHO
Napište svůj komentář k receptu

PHO

autor: majlika3
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: 480 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
PHO
PHO
PHO
PHO
PHO
PHO
PHO
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • vývar
    • 1
      kg hovězí žebra s kostí nebo kosti
    • hovězí maso roštěná/svíčková
    • 1
      lžíce sůl růžová
    • 1
      lžička hnědý cukr je důležité, aby to byl hnědý
    • 4
      ks badyán
    • 4
      ks kardamom
    • 2
      ks skořice
    • 1
      lžička sladká sojová omáčka Hoisin/někdo dáváá, někdo ne.
    • 1
      ks citronová tráva
    • 4
      ks hřebíček nedávám vždy
  • přísady do misky
    • rýžové nudle
    • koriandr
    • jarní cibulka
    • výhonky mungo
    • bazalka thajská
    • citron nebo limeta
    • maso syrové, nebo uvařené z vývaru

Postup přípravy receptu

1
Den předem uvařím kosti (několik hodin) ve slané vodě, vývar nechám odstát abych odebrala ztuhlý tuk, tento krok lze vynechat, ale nemám ráda mastná oka na pho.
2
Do vývaru přidám maso a všechny ostatní přísady. Pokud máte rádi silnou vůni skořice, pár minut před koncem přidejte skořici znovu, stačí už jen mletá. Vývar vařím cca 3 hodiny. Během vaření sbírám pěnu, ať je vývar čirý.
3
Do misky připravím nudle a čerstvé bylinky. Maso může být buď z vývaru, nebo syrové nakrájené na velmi tenké plátky a přelít ho vařicím vývarem vývarem. Horký vývar nelijeme přímo na bylinky. Já dávám i půlku citronu. Lze dát i čili. Receptů a úprav je mnoho, pokaždé mám pho trochu jinou. Foto - jeden z mých prvních pokusů, ale ostatní jsem nefotila.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a jarní cibulkou

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…

Bun bo Nam Bo

Bun bo Nam Bo

Kuřecí "pholévka"

Kuřecí "pholévka"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Jiné / speciální polévky Pho
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Badyán Bazalka Citron Citronová tráva Hnědý cukr Hovězí maso Hovězí žebra s kostí Hřebíček Jarní cibulka Kardamom Koriandr Maso Rýžové nudle Skořice Sladká sojová omáčka Sůl Výhonky mungo

Zdravé jídlo do krabičky: Deník veganky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninové rizoto

Zeleninové rizoto

Závin z listového těsta se špenátem

Závin z listového těsta se špenátem

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…

Závin z listového těsta s červenou řepou

Závin z listového těsta s červenou…

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Zapečené brambory s květákem a rajčaty

Zapečené brambory s květákem a rajčaty

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Zdravé jídlo do krabičky: Deník veganky

Poslední sledované recepty

77
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
68
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
58
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Krémová kari polévka s…
58
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
57
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Promenáda modelek z plavkového speciálu Sports Illustrated: Sexy kovbojky a akrobatky!

Promenáda modelek z plavkového speciálu Sports Illustrated: Sexy kovbojky a akrobatky!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Petřina jablka v županu
Petřina jablka v županu
Pettole - italské smaženky z kynutého těsta
Pettole - italské smaženky z kynutého…
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Pho Bo polévka
Pho Bo polévka
Piegusek čili makovec
Piegusek čili makovec
Pierogi ‒ pirožky
Pierogi ‒ pirožky
  • Recepty.cz
  • PHO
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact