• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Philadelphsko-kyjevský řízek
Napište svůj komentář k receptu

Philadelphsko-kyjevský řízek

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 43 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
5fotografií
Nahrát fotku
 

Vyzkoušejte obzvlášť šťavnatý kyjevský řízek v trojobalu. Báječně voní po bylinkách i po česneku. Podávejte s bramborovým salátem nebo se šťouchanými brambory.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí prsa bez kůže
    • bylinky petržel, řeřicha
    • 1
      stroužek česnek
    • 0,25
      citronová kůra
    • 125
      g sýr Philadelphia Original
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka lze kombinovat s asijskou panko-strouhankou
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Na náplň použijte klasický sýr Philadelphia, sůl, pepř, z bylinek dle chuti petrželku, tymián, řeřichu nebo estragon. Přidejte menší množství nastrouhaného nebo drceného česneku a přistrouhněte kousek citronové kůry. Důkladně promíchejte.

RADA: Jak skladovat česnek?

2
Prsa zbavte blan a tenkých postranních částí. Od špičatého konce si odměřte třetinu délky celého prsa a v tomto místě prořízněte kapsičku až k druhému konci. Kapsu vyplňte důkladným množstvím nádivky a nakonec ji „zašpuntujte“ odkrojeným kusem masa. Jednu stranu prsou můžete náplní pomazat, abyste ji ochutili.
3
Maso budete obalovat v trojobalu. Potřebovat budete hladkou mouku, vajíčko a strouhanku, kterou můžete pro efekt smíchat s asijskou panko strouhankou. Maso obalte v mouce nejprve pomazanou částí, zatímco druhou můžete dosolit, poté ve vajíčku a ve strouhance.
4
Troubu rozehřejte na 160 °C.
5
Do pánve nalijte větší množství oleje a řízky smažte dvě minuty po každé straně. Pak je vložte – pokud máte – na mřížku, kterou dáte na pekáček.
6
V troubě pečte 15 až 28 minut dle velikosti masa.

RADA: Jak na křupavé pečené kuře?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kyjevský kotlet pro gurmány

Kyjevský kotlet pro gurmány

Kyjevský řízek

Kyjevský řízek

Kyjevský řízek s brokolicovou kaší

Kyjevský řízek s brokolicovou kaší

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí
Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Česnek Citronová kůra Hladká mouka Kuřecí prsa Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlá zelňačka

Rychlá zelňačka

Chorvatský bramborový salát z Dolače

Chorvatský bramborový salát z Dolače

Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a…

Bylinková bageta

Bylinková bageta

Těstovinový salát se šunkou

Těstovinový salát se šunkou

Cejn na bylinkách

Cejn na bylinkách

Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)

Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)

Hasenöhrl (zaječí uši)

Hasenöhrl (zaječí uši)

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s celerem

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

132
Máslové řízky
Máslové řízky
122
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
118
Dýňová tortila
Dýňová tortila
48
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz 40 let od smrti lásky Bartošové (†48) Sepéšiho (†25): Záhada zmizelého pomníčku!

40 let od smrti lásky Bartošové (†48) Sepéšiho (†25): Záhada zmizelého pomníčku!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Petrželová polévka
Petrželová polévka
Petřina jablka v županu
Petřina jablka v županu
Pettole - italské smaženky z kynutého těsta
Pettole - italské smaženky z kynutého…
PHO
PHO
Pho Bo polévka
Pho Bo polévka
Piegusek čili makovec
Piegusek čili makovec
  • Recepty.cz
  • Philadelphsko-kyjevský řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact