• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Philadelphsko-kyjevský řízek
Napište svůj komentář k receptu

Philadelphsko-kyjevský řízek

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 43 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský řízek
5fotografií
Nahrát fotku
 

Vyzkoušejte obzvlášť šťavnatý kyjevský řízek v trojobalu. Báječně voní po bylinkách i po česneku. Podávejte s bramborovým salátem nebo se šťouchanými brambory.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí prsa bez kůže
    • bylinky petržel, řeřicha
    • 1
      stroužek česnek
    • 0,25
      citronová kůra
    • 125
      g sýr Philadelphia Original
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka lze kombinovat s asijskou panko-strouhankou
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Na náplň použijte klasický sýr Philadelphia, sůl, pepř, z bylinek dle chuti petrželku, tymián, řeřichu nebo estragon. Přidejte menší množství nastrouhaného nebo drceného česneku a přistrouhněte kousek citronové kůry. Důkladně promíchejte.

RADA: Jak skladovat česnek?

2
Prsa zbavte blan a tenkých postranních částí. Od špičatého konce si odměřte třetinu délky celého prsa a v tomto místě prořízněte kapsičku až k druhému konci. Kapsu vyplňte důkladným množstvím nádivky a nakonec ji „zašpuntujte“ odkrojeným kusem masa. Jednu stranu prsou můžete náplní pomazat, abyste ji ochutili.
3
Maso budete obalovat v trojobalu. Potřebovat budete hladkou mouku, vajíčko a strouhanku, kterou můžete pro efekt smíchat s asijskou panko strouhankou. Maso obalte v mouce nejprve pomazanou částí, zatímco druhou můžete dosolit, poté ve vajíčku a ve strouhance.
4
Troubu rozehřejte na 160 °C.
5
Do pánve nalijte větší množství oleje a řízky smažte dvě minuty po každé straně. Pak je vložte – pokud máte – na mřížku, kterou dáte na pekáček.
6
V troubě pečte 15 až 28 minut dle velikosti masa.

RADA: Jak na křupavé pečené kuře?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kyjevský kotlet pro gurmány

Kyjevský kotlet pro gurmány

Kyjevský řízek

Kyjevský řízek

Kyjevský řízek s brokolicovou kaší

Kyjevský řízek s brokolicovou kaší

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí
Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Česnek Citronová kůra Hladká mouka Kuřecí prsa Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová kýta Ježibaba

Vepřová kýta Ježibaba

Karamelové řezy II.

Karamelové řezy II.

Francouzský ořechový koláč

Francouzský ořechový koláč

Lahodný roládový moučník

Lahodný roládový moučník

Červená čočka a grilovaný lilek s cuketou

Červená čočka a grilovaný lilek s…

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Hlíva s přírodním masem - minutka

Hlíva s přírodním masem - minutka

Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

Borůvkový dort

Borůvkový dort

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

100
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
74
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
64
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
53
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
36
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Pavel Vítek a Janis Sidovský: »Rozvod« a hned tajná svatba!

Pavel Vítek a Janis Sidovský: »Rozvod« a hned tajná svatba!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Další doporučené recepty:

Petrželová polévka
Petrželová polévka
Petřina jablka v županu
Petřina jablka v županu
Pettole - italské smaženky z kynutého těsta
Pettole - italské smaženky z kynutého…
PHO
PHO
Pho Bo polévka
Pho Bo polévka
Piegusek čili makovec
Piegusek čili makovec
  • Recepty.cz
  • Philadelphsko-kyjevský řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact