Petrželová polévka
Omáčka ke svatomartinské huse
Halali-smetanová omáčka po našem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
My jsme měli upečené králičí stehna,tak jsem místo vývaru použil ten sos z pod masa a mírně zahustil moukou.Bylo to vynikající.
Já to dělám k lososu. Třeba udělat pirohy z listového těsta uvniř s kousky osileného lososa. Upéct a k tomu tuto omáčku.
k čemu se to hodí udělat?
já teda petrželovou omáčku dělám taky, sice jinak, bez smetany ale s tou smetanou to zkusím taky ....:-))
To vypadá dobře.To jisto jistě vyzkoušíme.
Vegetariánské Kung Pao Asie
Římský salát s rajčaty a olivami
Burgundská hovězí pečeně
Kuře na čtvrtek
Jitrnice se zelím, bramborem a…
Zapékané těstoviny s cuketou
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Cibulovo-česnekové plátky
"Míša" roláda
Kuřecí prsa po asijsku
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi